tiistai 12. joulukuuta 2017

Kaikin keinoin kärkeen

Ed Sheeranin tuorein single Perfect nousi perjantaina Britannian singlelistan ja eilen Yhdysvaltojen Hot 100 -listan kärkeen Beyoncén tähdittämän duettoversion avulla. Mutta ei siinä vielä kaikki: Perfectistä julkaistaan perjantaina uusi versio, jolla on mukana kaikista maailman ihmisistä Andrea Bocelli.

Sheeran selvästi tietää asemansa: hänellä on faneja sekä nuorison että varttuneemman väen keskuudessa ja duetot on tehty maksimoimaan kuuntelupotentiaali. Mikäs siinä.

Brittilistalla Beyoncéa tai Bocellia ei kreditoida, sillä Perfectin listaura on ollut pitkä jo ilman niitä ja The Official Charts Company kreditoi remiksaukset ainoastaan jos ne julkaistaan selvästi erillisinä sinkkuina eri kataloginumerolla tai levymerkillä. Hot 100 -listalla sen sijaan saatetaan nähdä kirjoitettuna Andrea Bocelli, mikä olisi aika hurjaa: hänen ainoa listamerkintänsä on toistaiseksi yksi viikko sijalla 75 duetolla Mary J. Bligen kanssa. Bridge Over Troubled Water tallennettiin Grammy-gaalassa vuonna 2010.

Ei kommentteja: